Klonga Nikolett
Telefon: +36 30 474 9087
Cím: 1191 Budapest, Bethlen Gábor utca 40. 6. emelet 601.

Gyakori kérdések

Tényleg működik ez a testkezelés? Van már észrevehető eredmény az alakformálás terén?

Igen működik, erre bizonyíték az Európa szerte és USA-ban készült kutatások.

Hetente hány LPG kezelést vehetek igénybe?

Átlagosan két alkalom javasolt. Ha a testkezelési folyamat alatt tekintélyes súlyt veszít vagy hosszú ideje problémás narancsbőre (cellulitja) van, akkor heti egy alkalom javasolt. Heti 2 alkalomnál több kezelés nem hoz nagyobb eredményt az alakformálás terén.

Meddig tart egy LPG testkezelés?

Átlagosan egy testkezelés 35 percig tart. A kezelés során a problémás testrészre jobban koncentrálunk, de az általános vérkeringés és nyirokkeringés elősegítése érdekében más testrészekre is kellő időt szakítunk.

Miért kell viselni a kezelőruhát az LPG testkezelések alatt?

Az LPG kezelőruha lehetővé teszi az endermologie kezelőfej minél simább gördülését és megfelelő higiéniát és intimitást biztosít.

Hány kezelés után vehető észre az eredmény?

Általában az emberek 6 vagy 7 kezelés után már észreveszik az eredményt, de átlagosan 18 alkalom ajánlott egy teljes programhoz.

Mikor múlik el az eredmény?

Az életstílustól, kortól és hormonális változásoktól függően néhány hónaptól akár évekig tarthat. A teljes program lezajlása után havi egy-két karbantartó testkezelés ajánlott.

Miért készítenek képeket az LPG testkezelés előtt és után?

Az eredmények pontos nyomon követése érdekében készítjük a képeket, hogy vizuálisan is meggyőződhessünk az alakformálás eredményéről.

Az LPG kezelés helyettesíti a fogyókúrát és a tornát?

Nem. Tulajdonképpen a kezelések alatt megfelelő diéta és mozgás ajánlott. Ezek elősegítik a testkezelés, a konkrét alakformálás eredményességét!

Az LPG testkezelés férfiakon is segít?

Természetesen. A problémás területek, mint az „úszógumi”, toka és a megereszkedett mell szöveteken nagyon látványos eredményt lehet elérni az alakformálás terén.

Ha terhes vagyok vagy még szoptatok, akkor is igénybe vehetem az LPG testkezelést?

A terhesség és a szoptatás ideje alatt az LPG testkezelés használatát NEM ajánljuk, habár eddig nem tapasztaltak semmiféle összefüggést az LPG endermologie és a terhességi problémák között.

Van valamilyen mellékhatása az LPG alakformálásnak?

Fokozottabb vizeletürítés, esetleg a vizelet sötétebbé válása előfordulhat a méregtelenítés mellékhatásaként!

Mit fogok érezni az LPG testkezelés alatt? Fájdalmas ez az alakformálás?

Az alakformálás mély masszírozásra hasonlít. A legtöbb páciens nagyon kellemesnek találja. A testkezelés erőssége a konkrét egyéni igények szerint beállítható.

Mit fogok érezni az LPG testkezelés után?

A legtöbb páciens kipihentnek és energia-dúsnak érzi magát. Mivel a keringési rendszer stimulálódott, így a kezelés eredményessége érdekében naponta 2 liter víz fogyasztása ajánlott.

Zsírleszívás után mikor lehet alkalmazni az LPG testkezelést?

A testkezelés igénybe vétele előtt kérje ki az orvosa véleményét. Általában az összehúzó ruha eltávolításáig érdemes várni.

Fogok-e súlyt veszíteni? Az LPG testkezelés feszesíti-e a bőrt?

Az LPG Cellu M6 Keymodule i gép nem tipikusan fogyasztógép, de a legtöbb vendég súlycsökkenést, fogyást is tapasztal. Az alakformáló kezelések után a bőr feszessége javul, a megereszkedés csökken és a bőr simává válik.

 
Klonga Nikolett
Telefon: +36 30 474 9087
Cím: 1191 Budapest, Bethlen Gábor utca 40. 6. emelet 601.