Klonga Nikolett
Telefon: +36 30 474 9087
Cím: 1191 Budapest, Bethlen Gábor utca 40. 6. emelet 601.

Alakformálás - zsírtörés - feszesítés

Látványos alakformálás
Célja a test alakformálása, karcsúsítása, fogyasztása, harc a narancsbőr (cellulit), a striák és a megereszkedett bőr ellen. Az LPG technológia lehetővé teszi a szövetek azelőtt ismeretlen mélységű stimulációját. A forgó hengeres eljárás képes a kötőszövetet minden irányban megmozgatni és helyrehozni az elváltozásokat.


A speciálisan kifejlesztett kezelőfejek célzott kezelést adnak elhízásnál, ödémás, zsíros, rostos (fibrozisos) cellulitnál is, illetve zsírleszívás utáni gyorsabb regeneráció elősegítésére.


Az alakot érintő problémák keletkezésének  folyamatában  meghatározó szerepet játszik  a rendszertelen és nem megfelelő étkezés, a mozgásszegény életmód és a kevés folyadék bevitel. Ennek hatására a zsírsejtek raktározni kezdenek, ami által jelentősen megnő a térfogatuk, majd nyomást gyakorolnak a vér- és nyirokerekre. A zsírsejtek egyre távolabb nyomják a bőrt, lelassul a perifériás keringés, a felületi részen megjelenik a narancsbőr (cellulit), mélyebb részeken pedig a zsírfelhalmozódás (sztetatóma). Ezek tipikus területeken jönnek létre (csípő, derék, has, fenék, combok, karok), amin tökéletesen fogyókúrával sem mindig lehet segíteni mert a ,,zsírpárnák” nem onnan távoznak ahonnan szeretnénk. Ilyen esetekben  megoldás az endermológia testkezelés, amellyel látványos változás érhető el, agresszív beavatkozás nélkül (zsírtörés, fogyasztás, feszesítés, narancsbőr kezelés). A francia kutatócsoport a vákuumot és a motorizált görgőket ötvözve olyan kezelőfejet alkotott, amely fájdalommentesen képes a felesleges zsírsejtek és salakanyagok nyirokrendszerbe vezetésére.

Ha másodlagos probléma (visszér, fájdalmas testtájék) is felmerül, a program beállításának lehetősége nem szab gátat a kezelőnek.

Testkontúr formálása a tökéletes vonalakért


   

Vékonynak lenni jó, de sokan vannak, akinek a formás alak még a sovány testalkat mellett is csak álom marad. Az LPG technológiáját alkalmazva számukra is van megoldás.

Speciális típusú kezelőfej és kezelés szükséges a rossz testkontúr, megereszkedett bőr és a stresszes bőr esetén. Itt kifejezetten a bőr felületét kezeljük, jobban definiáljuk a testkontúrokat, feszesítjük a bőrt. Sovány testalkaton helyreállítjuk a bőr tónusát, kezeljük rendellenességeit. Helyi fogyasztó kúrák után is javasolt, az elért eredmény megtartásáért és a laza kötőszövet megerősítéséért.

Gravitációtól megereszkedett bőr kezelése:

A bőr teljes élete során gravitációs erőnek van kitéve, ennek következménye a megereszkedés. Elősegíti a bőr megereszkedését a gyakori, vagy nagyobb mértékű hízás és fogyás, valamint a kötőszöveti gyengeség is. Ilyen esetekben  a bőr elveszíti rugalmasságát és kialakul az  úgynevezett ,,lógó bőr” ami érintheti a test különböző részeit. (pl.,,kötény has”)
 
A feszesítő kezelés arra irányul, hogy a bőrszöveteket ellenállóvá tegye a gravitációval szemben. A motorizált kezelőfej elhelyezkedése nyomán a hengerek megemelik a bőrt, nyomás gyakorlása nélkül tolják a bőrredőt a gravitációval ellentétesen. A folyamatos stimulálás edzettebbé, erősebbé és ellenállóbbá teszi a bőrt a ráható gravitációval szemben.

A kezelés során a vendég kellemesen relaxálhat, miközben alkalomról alkalomra érezheti, hogy bőre feszesebb lesz, csökken a narancsbőre, alakja karcsúbbá és kontúrosabbá válik.

Célzott zsírbontás - épp onnan, ahonnan Ön szeretné


Az LPG technológia - az egyedi görgős eljárással – lehetővé teszi a lokális zsír gyors kezelését, a zsírtörést. Ez a testkezelés hatékony lehet has, derék, csípő, combok, tompor, far, karok és a hát részein. A zsírbontó kezelés hatására a kezelt területen keresztmetszeti csökkenés mutatkozik, ezáltal centiméterekben mérhető fogyás tapasztalható.

Cellulit (narancsbőr) - striaA narancsbőr (cellulit) a mai kor esztétikai népbetegsége. Kialakulásának oka lehet a mozgáshiány, az elhízás, illetve a hormonális problémák (fogamzásgátló tabletták, hormon kezelt élelmiszerek) A nők lazább kötőszövettel rendelkeznek, ezért náluk gyakrabban alakul ki a narancsbőr (cellulit).
Mivel a nyirokrendszernek nincs olyan motorja, mint a keringésnek a szív, a nyirokkeringés helyreállításának egyetlen módszere létezik, a nyirokmasszázs. A masszázs a salakanyagokat és a vizet kimasszírozza a cellákból, melyek aztán a nyirokkeringésen keresztül kiürülnek a szervezetből. A kezelés alatt csökken, illetve megszűnik a narancsbőr (cellulit), de mellette keresztmetszeti fogyás is tapasztalható a zsírtörésnek megfelelően, feszesebbé válik a bőrfelszín, elsimulnak a ráncok.
Ezzel a módszerrel a striás csíkokat is halványítani tudjuk.

Feszesítés, a bőr rugalmasságának visszanyerése


Az LPG technológiával a fibroblasztok működését – ezek a kollagén és az elasztin termelésért felelősek - is tudjuk serkenteni.  Nagyon jó eredménnyel alkalmazható szüléstől, illetve nagy súlyingadozástól megereszkedett kötőszövet esetén is. A feszesítés során gyors eredmény tapasztalható.

Zsírleszívás utókezelése


A kezelés segíti a szövetek gyorsabb gyógyulását, illetve a regenerációt, a véraláfutás, ödéma gyorsabb felszívódását és megszűnését.
Már a műtét után két héttel ajánlatos a kezelést elkezdeni a mielőbbi gyógyulás érdekében.
A kezelést az első hónapban heti három alkalommal kell végeztetni majd a következő hónaptól  hetente csak kétszer.
 
Klonga Nikolett
Telefon: +36 30 474 9087
Cím: 1191 Budapest, Bethlen Gábor utca 40. 6. emelet 601.